Jouw Reclame Hoofdkwartier
CONTENT­­­­ABONNEMENT
CONTENT­­­­ABONNEMENT

Contentmarketing is voor steeds meer bedrijven en instellingen onmisbaar bij het genereren van leads, het bouwen aan autoriteit en klantrelaties en het aanjagen van sales. Contentmarketing vraagt om specifieke kennis en is arbeidsintensief. Met een contentabonnement van Li Moon Content werken onze specialisten aan jouw contentmarketing.

Met een contenta­bonnement blijft je content geüpdatet en relevant

Steeds meer bedrijven en instellingen zetten contentmarketing in. Hoe zorg je ervoor dat je je contentstrategie kunt uitvoeren zonder dat je marketingafdeling onder de extra werkdruk bezwijkt? En heb je wel de juiste experts in huis? Met een contentabonnement werken onze specialisten aan jouw content.

De marketingafdelingen van middelgrote en grote ondernemingen lijken soms wel mediabedrijven. Contentmarketing wordt steeds belangrijker. Het ene bedrijf ziet in contentmarketing de ideale tool om maatschappelijke betrokkenheid te tonen, terwijl een ander bedrijf contentmarketing vooral inzet om leads te genereren.

Onze filmcrew aan het werk | Li Moon

Onze videocrew aan het werk

De productie van video’s, posts op social media, blogs en nieuwsberichten op de website en de productie van een relatiemagazine: de marketeers komen handen tekort om alle mediaproducties in goede banen te leiden en te begeleiden.

Contentabonnement met de zekerheid van een vast maandbedrag

Vandaar dat we bij Li Moon contentabonnementen aanbieden. Onze abonnementen zijn volledig maatwerk. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek inventariseren wij de wensen van jou als opdrachtgever. Op basis van dat gesprek stellen we je een vast maandbedrag voor.

Afhankelijk van je wensen omvat dit maandbedrag:

  1. Een contentjaarplanning
  2. Blogs, nieuwsberichten en webcontent
  3. Content voor e-mailmarketing en nieuwsbrieven
  4. Videoproducties
  5. Posts via social media-kanalen
  6. Periodieke redactievergaderingen

Samen kijken we wat binnen een beschikbaar budget de mogelijkheden zijn.
Uiteraard bepaal je als opdrachtgever de frequentie waarmee content wordt gepost en ook welke typen content we voor je maken. Wij adviseren je daarbij graag.

Hudson's Bay folder Contentabonnement, ideaal voor een eigen magazine

Het vaste maandbedrag van het contentabonnement dekt de kosten van door ons gemaakte uren voor de door ons ontwikkelde content. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en houd je als opdrachtgever controle over kosten en cashflow. Een vast maandbedrag biedt je als opdrachtgever een jaar lang begrotingszekerheid én de wetenschap dat je content in goede handen is.

Social media strategie | Li Moon Je social-strategie is bij uitstek geschikt voor een abonnementsvorm

Bij Li Moon Content maken we je content met hoofd en hart. Een boodschap overbrengen is effectief als dat verhaal mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Ook groeien? Vertel ons vrijblijvend jouw verhaal dan vertellen wij hoe wij je daarbij helpen.

Meer informatie? Mail Alexander!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Maak een afspraak met Alexander voor een vrijblijvend voorstel. Vul je het antwoordformulier in dan nemen we binnen een werkdag contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!