Jouw Reclame Hoofdkwartier
Hoe we tot ons beste werk komen?
Onze filosofie
Hoe we tot ons beste werk komen?

Bij ons staan altijd de mensen centraal. De mensen met wie we samenwerken, waar we onze boodschap op richten en onze eigen mensen. Zo krijgen jouw kennis, doelstellingen en ideeën, en onze expertise en creativiteit, vrij baan. Zo komen we tot ons beste werk.

Reclame met hoofd & hart

Wij zijn Li Moon. Reclamemakers met hoofd & hart sinds 2003.

Wij delen graag onze energie en werken de beste ideeën voor je uit. Die beste ideeën ontstaan alleen als we intensief met je samenwerken. We weten: alleen samen komen we tot het beste resultaat. En resultaten tellen. Ze vormen keer op keer de basis voor onze duurzame klantrelaties.

We zijn bevlogen en resultaatgericht, maar zijn ook nuchter. We beloven geen gouden bergen. Reclame is nu eenmaal geen wiskunde. En we werken efficiënt. We weten dat iedere euro budget uit krappe verkoopmarges komt. Dat geldt voor jou als klant en ook voor ons. Vandaar dat we onze organisatie lean en mean houden en onze tarieven toegankelijk zijn. En we nemen alleen werk aan als daar een reëel budget voor is. Zo houden we Li Moon betaalbaar.

Bij ons staan altijd mensen centraal. Dat zijn de mensen met wie we samenwerken, de mensen waar we onze boodschap op richten en onze eigen mensen. Als opdrachtgever werk je rechtstreeks samen met creatieven of een team. Zo krijgen jouw kennis, doelstellingen en ideeën, en onze expertise en creativiteit, vrij baan. Zonder ruis. Zo komen we tot ons beste werk. Trefzeker gericht op jouw klanten.

In een samenwerking vinden wij wederzijds respect belangrijk. Een samenwerking is respectvol indien we elkaars vakkennis, creativiteit en integriteit respecteren, we verschillen van inzicht accepteren en oplossingsgericht samenwerken. Meerdere zienswijzen leiden vaak tot nieuwe inzichten.

Reclame is trefzeker als het mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Daar wordt de aankoopbeslissing genomen. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Met strategieën en creatief werk. Met hoofd en hart. Met resultaat en werkplezier.

Li Moon. Jouw reclame hoofdkwartier

Meer informatie? Mail Lisly!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Maak een afspraak met Lisly voor een vrijblijvend voorstel. Vul je het antwoordformulier dan nemen we binnen een werkdag contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!