Jouw Reclame Hoofdkwartier
Fotostudio
Fotostudio

Fotografie is een belangrijk onderdeel binnen contentmarketing. Li Moon Content is specialist in fotografie voor zowel B2C als B2B. In onze fotostudio fotograferen we onder andere voor DirckIII en Transavia beelden die de doelgroep in het hart raken.

Fotografie is maatwerk in onze fotostudio

In een wereld die steeds beeldender wordt,wordt ook de beeldtaal steeds belangrijker. Kwalitatief hoogwaardige fotografie met exact de juiste uitstraling. Vandaar dat Li Moon Content over een eigen fotostudio beschikt.

Steeds vaker staan foto’s voor een compleet verhaal. Denk alleen maar aan de rol van fotografie voor Instagram en Pinterest. Het beeld spreekt. Altijd. De vaak miniem bijgevoegde tekst staat steeds meer in dienst van de foto. Dat was ooit andersom. Kun je nagaan hoe belangrijk het gebruik van beeld is geworden.

Verkeerde fotografie maakt meer kapot dan je lief is

Te vaak wordt er nog te luchtig gedacht over fotografie. Verkeerd gekozen foto’s maken echt meer kapot dan je lief is. Daarmee ontneem je jezelf als bedrijf of merk de kans om aan het publiek tonen wat je wilt laten zien. In een wereld die steeds beeldender wordt,wordt ook de beeldtaal steeds belangrijker. Kwalitatief hoogwaardige fotografie met exact de juiste uitstraling. Originele foto’s met echte mensen en objecten. En het liefst geen stockfotografie waar iedereen over kan beschikken of dat er net niet uitziet, zoals jij jouw merk zou presenteren.

Fotografie Transavia

Transavia menukaart

Fotostudio omdat fotografie maatwerk is

Fotografie is maatwerk. Dat vraagt om zelf geproduceerde fotografie. Ook van producten, gemaakt in een eigen fotostudio. Zo houd je altijd de kwaliteit van de fotografie in eigen hand.
Bij Li Moon Content verzorgen we voor diverse opdrachtgevers onder andere de product-, sfeer- en stylingfotografie. Dat doen we met hoofd en hart. Een boodschap overbrengen is effectief als dat verhaal mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Ook groeien? Vertel ons vrijblijvend jouw verhaal dan vertellen wij hoe wij je daarbij helpen.

Meer informatie? Mail Alexander!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Maak een afspraak met Alexander voor een vrijblijvend voorstel. Vul je het antwoordformulier in dan nemen we binnen een werkdag contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!