Jouw Reclame Hoofdkwartier
GROEI­STRATEGIE
GROEI­STRATEGIE

Li Moon is een reclame- en marketingbureau, gespecialiseerd in groeistrategieën voor middelgrote en grote bedrijven in de zakelijke markt (B2B). Groei in omzet betekent nog niet dat je dienstverlening of medewerkersbestand meegroeit. Daar is een doeltreffende strategie voor nodig.

Een groei­strategie vraagt om een brede focus

Li Moon is een reclame- en marketingbureau, gespecialiseerd in groeistrategieën voor middelgrote en grote bedrijven, zowel gericht op de consumenten- als de zakelijke markt (B2B). Groeistrategieën zijn bijna altijd de meest complexe communicatietrajecten omdat deze plaatsvinden op het snijvlak van interne, externe en stakeholdercommunicatie.

Groeistrategieën zijn altijd complexe trajecten. Een groeistrategie kan over marktpenetratie gaan: hoe verkoop je meer producten in een bestaande markt? Of wil je juist je bestaande product in nieuwe markten verkopen?

Groei­strategie beïnvloedt gehele organisatie

Bij Li Moon helpen we middelgrote en grote bedrijven, ambitieuze ondernemers en instellingen bij de realisatie van groei in bestaande en nieuwe markten, zowel met bestaande producten of diensten als met nieuwe.
Niet alleen het feit dat er een nieuwe markt wordt aangeboord of een nieuw product wordt ontwikkeld, maken het uitwerken van een groeistrategie complex. Kan de interne organisatie mee in het veranderingsproces en zijn interne procedures, back-office en de medewerkers zelf klaar voor een volgende stap? Staan belangrijke stakeholders achter de koers of moeten deze nog voor de nieuwe plannen worden gewonnen?
Ook de werving van personeel is vaak een complicerende factor. Heeft de werkgever op de arbeidsmarkt voldoende aantrekkingskracht om medewerkers aan te trekken die meekunnen in de transitie? Bij een groeistrategie spelen veel factoren een rol.

Toekomst­bestendige groei­strategie

De afgelopen twee jaar werkte Li Moon mee aan groeistrategieën van tal van grote bedrijven. Voor Action ontwikkelden we een communicatietraject om internationaal het niveau van dienstverlening in de winkels te laten groeien. De discounter exploiteert inmiddels 750 winkels in 6 landen.
We hebben de overname begeleid van de franchiseformules Verf & Wand en Decorette (samen 200 winkels) door Woonprofessionals, een coöperatie van 24 zelfstandige woonwinkels. De krachtenbundeling van de 3 formules resulteerde in een nieuwe, innovatieve winkelketen: Homemade_by.
We hielpen de uitbaters van Coffeemania en de directie van Blozo, de Vlaardingse specialist in plaatstaal, bij het opzetten van een strategieën die omzetgroei voor de toekomst moeten borgen en we hielpen het management van Op=Op Voordeelshop om de retailformule te laden en voor de toekomst klaar te maken.

Bij Li Moon Business werken we altijd met hoofd en hart aan jouw groeistrategie. Een boodschap overbrengen is effectief als dat verhaal mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Ook groeien? Vertel ons vrijblijvend jouw verhaal dan vertellen wij hoe wij je daarbij helpen.

Meer informatie? Mail Alexander!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Maak een afspraak met Alexander voor een vrijblijvend voorstel. Vul je het antwoordformulier in dan nemen we binnen een werkdag contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!