Jouw Reclame Hoofdkwartier
INFOGRAPHICS
INFOGRAPHICS

Mensen zijn steeds meer visueel ingesteld. Het duidelijk en overzichtelijk presenteren van complexe informatie is tegenwoordig een vereiste. Ook je processen of big data in een oogopslag overzichtelijk presenteren? Li Moon Business maakt infographic design dat jouw verhaal vertelt.

Big data in een oogopslag overzichtelijk gepresenteerd: infographics

Teksten worden korter, boodschappen steeds grafischer. Hoe presenteer je data-analyses op een wijze die voor iedereen in een oogopslag duidelijk is? Via Infographic design.

Steeds meer bedrijven worstelen met big data. Hoe maak je die berg aan informatie inzichtelijker? Welke verhalen drijven uiteindelijk boven? En hoe haal je uit een brei aan informatie net die data zodat het verhaal duidelijk wordt? Door gebruik te maken van infographic design.

Infographic design volstaat vaak al zonder tekst als uitleg erbij te plaatsen. Een goed uitgewerkte infographic helpt de ontvanger bij het sneller en beter begrijpen van complexe processen.

Interne instructie infographic

Infographic design maakt big data inzichtelijk

We denken als mensen vooral in beelden, zo leren we van John Verhoeven, oud-hoofdredacteur van Onze Wereld en groot voorvechter van visual storytelling. We begrijpen de boel beter als we er een plaatje bij hebben. Zo zitten we nu eenmaal in elkaar. We zien iets en dat vertalen we als de wiedeweerga in informatie waar we iets mee kunnen. En beter onthouden.
Als je dat weet, zul je je ook realiseren dat we meer moeten doen met plaatjes en minder met tekst. Er was dan een tijd dat plaatjes ter verduidelijking van heel veel tekst dienden, maar die tijd is echt voorbij. Tegenwoordig is het bijna andersom. Eerst het plaatje en dan pas de tekst. En dat plaatje moet snel en overzichtelijk inzicht geven, anders ‘zapt’ de lezer weg.

Detailresult Logistiek Introductieprogramma

Bij Li Moon Business ontwikkelen we je infographics met hoofd en hart. Een boodschap overbrengen is effectief als dat verhaal mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Ook groeien? Vertel ons vrijblijvend jouw verhaal dan vertellen wij hoe wij je daarbij helpen.

Meer informatie? Mail Alexander!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Maak een afspraak met Alexander voor een vrijblijvend voorstel. Vul je het antwoordformulier in dan nemen we binnen een werkdag contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!