Jouw Reclame Hoofdkwartier
RADIO­­COMMERCIALS
RADIO­­COMMERCIALS

Meer dan 90 procent van alle Nederlanders luistert radio. Dat zegt genoeg over de kracht van radiocommercials. Ze zijn nog betaalbaar ook. Li Moon helpt bedrijven bij het krachtig, effectief en kernachtig vertellen van relevante verhalen.

Voordelig en effectief adver­teren met radio­commercials

Meer dan 90 procent van alle Nederlanders luistert radio. Dat zegt genoeg over de kracht van radiocommercials. Ze zijn nog betaalbaar ook. Maar hoe zet je je boodschap zo effectief mogelijk in?

Radio­commercials zijn spring­levend

Radiocommercials zijn betaalbaar. Met bijna elk budget kun je radioreclame maken. Met 3 euro per duizend luisteraars is de radio de voordeligste manier om je doelgroep te bereiken. Dat maakt radio tot een springlevend medium.

Vooral speciale aanbiedingen of acties doen het goed via een radiocommercial. Het is fijn een nieuwe doelgroep te bereiken via de ether. Je kunt perfect uitleggen waarom jouw organisatie of product beter is dan van de concurrent. Ook adverteerders horen zichzelf graag op de radio. Ze kennen het medium en weten hoe krachtig de boodschap overkomt.

Service waar je blij van wordt

Slim besparen: 20% korting op een kleine of een grote beurt bij KwikFit

Service waar je blij van wordt

Met het geld dat je bespaart bij KwikFit, kun je hele leuke dingen doen

Service waar je blij van wordt

Wist je dat KwikFit ook autoruiten vervangt en naar je toe komt als het nodig is?

Radio­commercials schrijven als vak apart

Succes hangt voor een groot deel af van het aantal luisteraars van de zender die je inzet, de hoeveelheid spots die je per dag uitzendt, en hoe lang de campagne loopt. Maar ook radiocommercials zijn geen garantie voor directe verkoop. Wat wel werkt? Mensen op een aardige, bijzondere of grappige manier aanzetten om iets te gaan doen. Creatieve spots druppelen uiteindelijk door, maar nietszeggend geschreeuw zeker niet.

Dus komt het toch aan op de boodschap en de begeleidende teksten. Briljante teksten voor radiocommercials verzinnen is een vak apart en dat luistert nauw. Het is bijna ouderwets copy schrijven. De luisteraar in slechts een paar zinnen meenemen naar een totaal andere wereld is niet iedereen gegeven.

Bij Li Moon Content schrijven we je radiocommercial altijd met hoofd en hart. Een boodschap overbrengen is effectief als dat verhaal mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Ook groeien? Vertel ons vrijblijvend jouw verhaal dan vertellen wij hoe wij je daarbij helpen.

Meer informatie? Mail Alexander!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Maak een afspraak met Alexander voor een vrijblijvend voorstel. Vul je het antwoordformulier in dan nemen we binnen een werkdag contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!