Jouw Reclame Hoofdkwartier
Vindbaarheid & SEO teksten
Vindbaarheid & SEO teksten

SEO teksten zijn een onmisbare pijler binnen iedere inbound marketingstrategie. Li Moon Online beschikt over in SEO teksten gespecialiseerde tekstschrijvers die de vindbaarheid van jouw bedrijf vergroten binnen zowel B2C- als B2B-segment. Wij vertalen de zoekvragen naar SEO-content die jouw doelgroep in het hart raakt.

SEO teksten onmisbaar voor optimale vindbaarheid van je website

Hoger ranken in Google vraagt om een uitgekiende strategie. Search Engine Optimalisation vergroot de vindbaarheid van je website. Met SEO teksten geef je op een zo goed mogelijke wijze antwoord op de vraag die jouw potentiële klant stelt.

Adverteren op Google (SEA) is goed om mee te starten, maar wil je in jouw branche potten breken dan doe je er goed aan er wel een serieus maandbudget voor uit te trekken.
Je website zo inrichten dat je zonder advertentiebudget vanzelf gevonden wordt (SEO), klinkt veel goedkoper, maar dat hoeft niet zo te zijn.
Zorg er maar eens voor dat een inkoper of consument jouw bedrijf of een van je honderden producten op internet vindt. Dat vraagt om pagina’s die SEO-geoptimaliseerd zijn en SEO-optimalisatie vergt onderzoek en kennis.

Geen SEO teksten zonder onderzoek

De kracht van een SEO-geoptimaliseerde website is dan ook een serieuze investering: zo wijst een SEO-onderzoek uit welke zoekwoorden voor jouw bedrijf het meest geschikt zijn. En daarna worden al die zoekwoorden en -vragen door gespecialiseerde tekstschrijvers omgezet in scherpe teksten.

Wat maakt een SEO tekst goed?

Goede SEO teksten geven elk zo goed en nauwkeurig mogelijk antwoord op een zoekvraag van een potentiële klant. Soms denken mensen nog wel eens dat SEO een middel is om Google om de tuin te leiden, maar daarvoor is het zoekalgoritme te geavanceerd. Google meet namelijk hoe lang bezoekers op een internetpagina blijven en of er naar toe linken. Klikken bezoekers snel weg omdat de inhoud niet interessant genoeg is, dan heeft de pagina een hoge bounce rate. Pagina’s met een hoge bounce rate ranken lager omdat je pagina als een slechte pagina wordt gezien. Bezoekers klikken slechte pagina’s nu eenmaal snel weg. Hoe meer mensen naar je pagina’s komen en hoe langer ze blijven, hoe hoger je website rankt in Google. Eigenlijk is SEO niets meer dan het beste antwoord op een zoekvraag schrijven. Dat klinkt simpel, maar het vergt veel kennis en gedegen onderzoek om deze pagina’s te maken.

SEO teksten die je merk versterken

Goede SEO teksten voorzien zo goed als mogelijk in de informatiebehoefte van de consument. Belangrijk is ook dat de pagina’s naadloos aansluiten bij je bedrijfsstrategie en de tone-of-voice van de SEO teksten past bij de toon van al je uitingen, zodat deze pagina’s ook de beleving van je merk versterken.

Bij Li Moon Online schrijven we je SEO teksten met hoofd en hart. Een boodschap overbrengen is effectief als dat verhaal mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Ook groeien? Vertel ons vrijblijvend jouw verhaal dan vertellen wij hoe wij je daarbij helpen.

Meer informatie? Mail Mark!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Maak een afspraak met Mark voor een vrijblijvend voorstel. Vul je het antwoordformulier in dan nemen we binnen een werkdag contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!