Jouw Reclame Hoofdkwartier
VASTGOED­MARKETING
Vastgoedmarketing voor Tetterode
VASTGOED­MARKETING

Landelijk is de leegstand in commercieel vastgoed enorm. Li Moon Business helpt bedrijven en instellingen met het bedenken van alternatieve bewoning voor hun panden. Met een doortimmerd concept en de juiste vastgoedmarketing trek je huurders. Dat bewijzen projecten in diverse grote steden, zoals in Amsterdam.

Vastgoed­marketing belangrijk bij com­mercieel vast­goed

Landelijk is de leegstand in commercieel vastgoed enorm. Bijna 17 procent van het kantooroppervlak in Nederland staat leeg. 6 Procent van de leegstaande panden staat bovendien langer dan 3 jaar leeg. Met een goed concept en vastgoedmarketing trek je huurders. Dat bewijzen projecten in meerdere grote steden, zoals Amsterdam.

Oud hoofd­kantoor wordt hip en happening door vastgoed­marketing

In Amsterdam-Nieuw West, net buiten de Amsterdamse ring, staat het oude hoofdkantoor van IBM. Het gebouw is een betonkolos dat bij de bouw in het begin van de jaren ‘70 met donkerbruin kunststof werd afgewerkt. De ramen werden voorzien van een gouden gloed. Toen IBM nog in het gebouw was gevestigd, was het gebouw al onderwerp van spot en hoon en decennia lang de klos als een van de meest lelijke kantoorgebouwen van de hoofdstad.
Toch is het daar nu hip en happening. De projectontwikkelaar keek goed naar de wensen van innovatieve ondernemers en creëerde in het gebouw een droomwereld, die met slimme marketing aan de man werd gebracht. Zie hier het succes van B.Amsterdam.

Vastgoedmarketing is beleving

Li Moon Business werkt sinds 2003 regelmatig in opdracht van vastgoedeigenaren. Als merk- en marketingspecialist vertalen wij concepten voor commercieel vastgoed naar een krachtig vastgoedmerk.
Voor ieder merk geldt dat een uitgekiende strategie en de juiste marketingmix essentiële ingrediënten zijn om klanten te vinden en te binden. Dat is bij commercieel vastgoed niet anders.

Offline of online vastgoed­marketing?

Een kantoorgebouw is niet zomaar een product. Het is een werkomgeving waar huurders prettig willen werken. Om het kantoor optimaal te presenteren, werken wij zowel online als offline. Online omdat websites en social media een ideaal platform bieden om commercieel vastgoed te presenteren. De online-vindbaarheid van het vastgoed is daarbij essentieel. Net zo belangrijk is een optimale beleving. In de presentatie van de beleving vormen offline en campagnes een mooie aanvulling in de marketing mix.
Bij Li Moon Business ontwikkelen we je vastgoedmarketing met hoofd en hart. Een boodschap overbrengen is effectief als dat verhaal mensen raakt. Recht in het hart. Een boodschap die het hart bereikt, nestelt zich in het hoofd. Zo helpen we bedrijven en ondernemingen groeien. Ook groeien? Vertel ons vrijblijvend jouw verhaal dan vertellen wij hoe wij je daarbij helpen.

Meer informatie? Mail Alexander!
Op zoek naar een maatwerkoplossing voor jouw communicatievraagstuk? Maak een afspraak met Alexander voor een vrijblijvend voorstel. Vul je het antwoordformulier in dan nemen we binnen een werkdag contact met je op. Liever bellen? 023-5343430. Tot snel!